VIRUSNA DIKTATURA | BUĐENJE BR. 8

VIRUSNA DIKTATURA

Piše: Goran Šijaković
Blog: https://www.facebook.com/Goran-Sijakovic-110320036978604/

Ono što se ne smije dogoditi je da virus nestane! Mnogi slobodni umovi svijeta trenutačno formuliraju jednu hipotezu da mi zapravo doživljavamo kraj jednog svijeta, građanske demokracije utemeljene na pravima, parlamentima i podjeli vlasti, a što ustupa mjesto novom despotizmu koji je gori, u smislu svoje hitnosti sprovođenja kontrola i sprečavanja bilo kakvih političkih aktivnosti, od bilo kojeg totalitarizma, kojeg smo u povijesti upoznali.

Ono što je i brdoviti Balkan preuzeo od „razvijenih demokracija“ je da nositelji vlasti govore o „državi sigurnosti“ (Security State) državi u kojoj se “iz sigurnosnih razloga” slobode pojedinca mogu ograničiti na bilo koji način, u ovom slučaju iz razloga “zaštite javnog zdravlja”.

Ako taj proces prekorači određenu granicu, dostiže točku u kojoj postaje sam za sebe kontraproduktivan i dovodi do samouništenja svih ljudi na Zemlji. Čini mi se da društveni fenomeni, poput ovog kojeg trenutno doživljavamo, ukazuju na to da je dostignuta kulminacija i da lijek kojim je trebao izliječiti našu bolest riskira prouzrokovati još veće zlo od onoga koje je namjeravalo suzbiti.

Od ovog rizika, ograničavanja prava na slobodu, čovječanstvo se mora zaštititi na sve načine, ako ne želi da se probudi u jednoj medicinskoj diktaturi Novog svjetskog poretka.

Razjasnio bih pojam pozitivno testirana – inficirana – oboljela osoba

Već tjednima se u mainstream medijima javnost plaši sa porastom pozitivno testiranih, bez upoznavanja te iste javnosti sa stvarno zaraženim i oboljelim osobama. Jer u javnost se ne iznosi činjenica, da pozitivno testirana osoba, nije nikakva opasnost za javnost i da to automatski ne znači da je ta osoba INFICIRANA i OBOLJELA. Još jednom, POZITIVNO testirana osoba, ne znači da je i INFICIRANA, a INFICIRANA osoba ne znači i da je OBOLJELA.

Pozitivno registrirana osoba, ako zanemarimo priču o točnosti samog PCR-testa, znači samo da su utvrđeni segmenti RNA stanica virusa, što samo za sebe ne znači ništa, tj. ne znači automatsko inficiranje i oboljenje. Naposljetku, i samo oboljenje može proteći bez ikakvih simptoma, koje prati jedna gripa. Međutim, sve više je etičkih i moralnih znanstvenika, koji u svojim istraživanjima, upućuju na masovne manipulacije sa testovima Corona virusa, za koje i sami vodeći znanstvenici i političari zavjere tvrde, da nisu pouzdani i validirani.

Posebna manipulacija je PRIKAZ RASTA ZARAŽENIH, gdje se pod pritiskom WHO bijesomučno testira, kako bi se prikazalo povećanje oboljelih. Ako su od 100 testiranih 2 osobe pozitivne, to je potpuno isto ako je od 10.000 testiranih 200 oboljelih. Mainstream mediji i Stožeri u svojim izvješajima samo navode da je od dvoje pozitivno testiranih broj narastao na 200 osoba, što je notorna LAŽ, jer je broj procentualno pozitivno testiranih osoba ostao ISTI, tj. 2%.

Obaveza nošenja maske

Kod proglašavanja obaveze nošenja maske radi se o jednom psihološkom efektu. Kako je u javnosti opala percepcija opasnosti od virusa, što vlastitim educiranjem, sto pojedinačnim istraživanjem u neovisnim medijima, to se ovo (pored cenzure slobodnih medija) trebalo kompenzirati jednom prisilom na nošenje maske, kao simbolom i porukom potlačenosti naredbodavnim organima, naglašavanju apsolustističke uloge Stožera/Štabova, te demonstracija njihove moći.

A „potreba“ za ovim, po njima, nalazi svoje opravdanje u mjerama koje tek dolaze, a koje se na isti način moraju prihvatiti. Dakle, ovo je prva faza, mogli bi je još nazvati UVODNA u naredne faze PRISILNO CIJEPLJENJE, ČIPIRANJE i naposljetku, konačna faza REDUKCIJE POPULACIJE. Prolaskom kroz sve te četiri faze, sve više će se učvršćivati apsolutna kontrola, upravljanje i nadzor stanovništva.

Za slobodoumnog, osviještenog i informiranog čovjeka, nošenje maske je simbol poslušnog roba, koji bi pobornici eugeničara Bill Gatesa najradije simbolički utetovirali svakom na čelo, naravno, onom koji preživi njihove “mjere zaštite“.

Vrijeme je za otpor, a 01. avgusta 2020., Berlin će pokazati svoj otpor! 

Opt In Image
NAUČITE KAKO E-MAIL MARKETING MOŽE POMOĆI RASTU I RAZVOJU VAŠEG BIZNISA
Preuzmite besplatno e-knjigu: AUTORESPONDER - ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Saznajte kako kompanije širom svijeta koriste snagu e-mail marketinga i kako i Vi možete početi potpuno besplatno već danas koristeći autoresponder.

Popunite navedena polja i kliknite na dugme - POŠALJI MI E-KNJIGU:

  • Vaši podaci su 100% sigurni.
  • Sa e-mail liste možete se odjaviti u svakom trenutku.

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.