VIDEO SA PRIJEVODOM: DAVOS 2020 ŠVAJCARSKA – Spremite se za veliki reset – Tramp i Davos

Nalazimo se pred velikim resetom, poslije koga ništa neće biti kao prije.

Zašto nam političke vođe ne govore ništa o ovome?

Evo nečega što nećete čuti u mejnstrim medijima:

Od 18 miliona ljudi, koji su inficirani korona virusom, 10,6 miliona se oporavilo. To su najnoviji podaci univerziteta “Džon Hopkins”. Drugim riječima, ogromna većina kovid pacijenata se u potpunosti oporavi. Ovdje se čak ne računaju milioni koji su se zarazili i oporavili a da nisu ni znali da su bili zaraženi.

Da bude odmah jasno, kovid-19 nije prevara. Ok?

Širom svijeta mu je podleglo preko 650 hiljada ljudi, uglavnom starijih.

To nije obmana. Čak i prema iskrivljenim izvještajima o smrti, vidimo na sve strane, ovo je vrlo ozbiljan virus.

Ali to je bio i H1N1, svinjski grip i 2009., od koga je umrlo pola miliona ljudi. Isto je bilo sa hongkonškim gripom iz 1968., od kog je umrlo skoro 4 miliona ljudi. Grip je gadna stvar.

Ali da li pamtite te prethodne epidemije ili pandemije?

Vjerovatno ne, jer mediji nisu stvarali histeriju zbog njih, zemlja nije bila zatvorena, zdravi ljudi nisu stavljani u karantin, škole nisu zatvarane, crkvene službe nisu bile otkazivane.

Zašto ne?

Zato što je kovid, potpuno ispolitizovan virus.

A od stručnjaka dobijamo protivrječne preporuke, svake sedmice još malo apsurdnije.

Prijatelji, moramo stvarno ozbiljno da razgovaramo. Mi iz “Ostatka” govorimo još od marta, kad je sve ovo počelo, da virus nije upitan. Niko to ne dovodi u pitanje, neki od vas su izgubili svoje bližnje ili prijatelje.

Ja znam nekoliko njih koji su zaraženi, hvala Bogu niko nije umro, oporavili su se. Međutim, problem nikad nije bio virus, već politička eksploatacija kovid pandemije. To nas sada mora ozbiljno zabrinuti za našu budućnost, oni se ne igraju. Ovo neće prestati ili nestati. Ali nemojte meni vjerovati na riječ, to od vas svakako ne očekujem.

Hajde da pričamo o Davosu (2020.) u Švajcarskoj. Tamo svjetski lideri priznaju upravo ono što govorim, da je ovo trojanski konj. Oni to u Davosu zovu “velikim resetovanjem” koje je predviđeno za januar 2021.

Ako želite da znate o čemu se tu stvarno radi, zašto se većina škola neće otvarati na jesen, zašto nosite tu dehumanizujuću masku na licu čak i u autu, pogledajte Davos.”

– Majkl Met, novine “Ostatak”

Opt In Image
PRIJAVITE SE NA E-BILTEN (BESPLATNO)

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | YouTube | Pinterest | LinkedIn

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.