SLIJEDI SVOJU STRAST – 11 ELEMENATA STRASTI


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/refikhrv/public_html/wp-content/plugins/count-per-day/counter-core.php on line 44

Slijedi-svoju-strast

(Izvor: Mnifestiranje obilja)

Imamo za tebe sjajan blagdansko-novogodišnji poklon: kompletno predavanje o “11 elemenata strasti”, prvi službeni nastavak našeg super-popularnog video seminara “Manifestiranja obilja”!

Više od dva sata materijala u tančine će ti objasniti šta to znači “slijediti svoju strast“, šta i kako tačno to radi, na kakve blokade i barijere se u tom procesu možeš okrznuti i, naravno – kako ih riješiti.

Ovo je ključno poglavlje unutar teme oblikovanja željene realnosti na kojem mnogi zapinju, pa stoga pogledaj, prouči, razmisli, integriraj, i onda naučeno primijeni u vlastitom životu kako bi ti nova godina doista odisala srećom i veseljem.

11 ELEMENATA STRASTI – Srđan Roje (1/2):

11 ELEMENATA STRASTI – Srđan Roje (2/2):

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Facebook | Twitter | Instagram | Google+ | LinkedIn

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici.

Srdačan pozdrav!
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.