SAMO JE JEDAN PUT PREMA NAPRIJED U NOVU GODINU

Samo-je-jedan-put

Samo je jedan put prema naprijed u Novu godinu – biti čovjek.

A biti čovjek znači biti toliko drugačiji jer ono što radiš toliko je neprocjenjivo i neusporedivo s bilo čime. Malim znakovima bliskosti pokazati drugome na njegovu vrijednost. Stiskom ruke, osmijehom, dodirom, poljupcem, lijepom riječi. Poći u susret svojim strahovima i sumnjama i istopiti ih. Jer oni sužavaju prostore vaših mogućnosti, oni oduzimaju od vas vaše prilike.

Samo je jedan put prema naprijed u Novu godinu – biti onaj koji vjeruje u svoje snove. 

Razočarao si se jer ih do sada nisi ostvario a mnogo si toga učinio. No svijet se preokreće onda kada mi pretumbamo sva svoja dosadašnja razmišljanja i navike i gradimo svoju svakodnevicu ispočetka. Život postaje drugačiji kada shvatimo da se ne možemo i ne trebamo sakriti od svih životnih oluja jer po njima postajemo jači i snažniji.

Samo je jedan put prema naprijed u Novu godinu – biti onaj koji preuzima odgovornost za svoj život.

Možeš li reći da ti nitko nije kriv za tvoju sadašnjost osim tebe velika je stvar. Imaš glavu, srce i ruke i možeš oblikovati stvarnost onako kako misliš da je najbolje. Ne trebaš ići tamo gdje idu drugi, praviti se da ti se sviđaju stvari kao i drugima. Budi svoj i to će ti dati snagu da napraviš nešto što samo ti možeš, želiš i zaslužuješ.

Samo je jedan put prema naprijed u Novu godinu – biti zahvalan za sve stare godine.

Biti zahvalan za sve povrede i udarce koje si primio jer su oni su doprinjeli tvojoj snazi, ojačali tvoj osjećaj sigurnosti, stvorili tvoj osjećaj samopoštovanja i učinili te onim što jesi. Zahvali za odbacivanja, izdaje, prevare i zatvori to poglavlje života jednom zauvijek. One su sada iza sebe a ispred tebe je ono što ti sada izabereš. Dobro izaberi!

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Facebook | Twitter | Instagram | Google+ | LinkedIn

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici.

Srdačan pozdrav!
Refik Hrvić

One comment

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.