PRETVORITE STRAH I ZABRINUTOST U KREATIVNU ENERGIJU – BESPLATNI VOĐENI AUDIO PROGRAM

PRETVORITE STRAH I ZABRINUTOST U KREATIVNU ENERGIJU

BESPLATNI VOĐENI AUDIO PROGRAM

AUTOR: TOMISLAV TOMIĆ

Program slušajte onda kada osjećate snažan strah ili zabrinutost glede pojedinog izazova ili situacije s kojom se trenutno suočavate. Možete ga slušati koliko god puta želite, ali nemojte ga slušati više od jednom dnevno.

Pronađite mjesto gdje ste potpuno sami i u tišini, udobno se smjestite u sjedećem ili ležećem položaju i zatvorite oči. Za kvalitetniji učinak programa preporučujem koristiti slušalice.

Na samome početku procesa zatražit ću od vas da pomislite o izazovu ili situaciji s kojom se trenutno suočavate i koja u vama budi snažan strah i zabrinutost. Nije toliko važno da detaljno analizirate navedenu situaciju već je dovoljno samo da se kratko prisjetite pojedinih detalja kako bi se u vama mogle aktivirati emocije koje se inače probude.

Dok slušate program, budite usmjereni na moj glas i pokušajte biti što prisutniji u procesu. To je sve što se od vas traži.

Kliknite OVDJE i preuzmite temeljna načela programa u verziji za ispis (PDF). U svrhu optimalnog i dugoročnijeg učinka programa preporučuje se na dnevnoj bazi barem jednom pročitati temeljna načela programa.

Kliknite OVDJE ako želite program preuzeti u mp3 formatu (kliknite na link “Download” ili na ikonu strelice – ako koristite pametni telefon).


Preuzmite e-knjigu: AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Pretplatite-se

PRETPLATITE SE NA E-BILTEN

Primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

Popunite navedena polja ispod i kliknite na dugme 
DA, ŽELIM SE PRETPLATITI
  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na sajtu refikhrvic.net krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati ispravku ili da se objava ukloni sa sajta. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjen ili ispravljen odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu info@refikhrvic.net. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i vlasnik sajta refikhrvic.net nema obavezu postupiti po istim.


Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.