PROF. DR. NIKOLA ČANAK – OPASNA KNJIGA

OPASNA KNJIGA, autori Nikola Čanak i Jelana Pavić Čanak.

“… Put uspeha je put izazova, radosti, snova, mašte, vizija i ciljeva. Istovremeno, to je put sreće i izobilja kojima težimo. To je put uspona i padova, na čijem se svakom koraku rađaš kao bolji i uspešniji Ti. Rađaš se kao novi i bolji Ti, naoružan novim samopouzdanjem, samopoštovanjem i motivacijom, zagledan u nove ciljeve i nove izazove.

Želimo da Ti alatke, spakovane u korice ove knjige budu od koristi u izvesnijem i bržem stizanju do ostvarenja tvojih ciljeva, kao i da uz njihovu pomoć doživiš punu ličnu slobodu, sreću i blagostanje. Iskreno se nadamo da  će ti naše “mozgalice, štimalice i smejalice”, uz tvoje svakodnevno, dosledno i istrajno angažovanje, pomoći da dopreš do “središta sebe”, spoznaš svoju svrhu i pronađeš smisao svoga života. Budi uvek najbolje što možeš biti i neka Ti u tom nastojanju pomognu naša knjiga i ljubav koju ti kroz nju šaljemo“.

Preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Preuzmite e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. 

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Opt In Image
PRETPLATITE SE NA E-BILTEN OVOG SAJTA...

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%.
  • Uvijek se možete odjaviti.

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.