O MENI

Poštovani,

dobro došli na moju internet stranicu.

Kao vaš domaćin na ovoj stranici, red je da se ukratko predstavim i napišem par riječi o sebi.

Zovem se Refik Hrvić, rođen sam i živim u Gračanici (BiH), imam 38 godina, sretno oženjen (hvala Bogu), otac sam jednog klinca, Aida Hrvića od 9 godina (neizmjerno hvala Bogu).

Nisam nikakav ekspert, stručnjak niti guru. Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, ne idem u kladionice, ne gledam vijesti, ne gledam dnevnik, ne čitam dnevnu štampu…

Čitam svakodnevno knjige iz marketinga, prodaje, komunikologije, popularne i primjenjene psihologije… Živim jednostavno, trudim se da me ne opterećuje prošlost i ne brine previše budućnost.

Učitelj je rekao: 

“Sretan čovjek nema prošlosti, a nesretan nema ništa drugo osim prošlosti”.

Volim to što radim i radim to što volim.
Volim kreirati internet stranice.
Volim učiti nove stvari, svakodnevno.
Volim se takmičiti sa samim sobom.
Volim putovati sa svojim porodicom…

Zanima me web dizajn, mrežni marketing, internet marketing, e-mail marketing, prodaja, lični rast i razvoj… Uživam u kreiranju elektronskih knjiga koje i vi možete preuzeti sa ovog sajta.

Uživam u dijeljenju korisnih, motivirajućih, inspirativnih i ohrabrujućih informacija, sadržaja i materijala putem mojih internet stranica i društvenih mreža… Trudim se da podjednako dobro podnosim i pohvalu i kritiku, svejstan da ni jedno ni drugo nema nikakve veze sa mnom.

Hvala vam što ste posjetili moju stranicu. Pretražite njene pojedine sekcije i podstranice.

Vjerujem da ćete među ovim materijalima pronaći nešto korisno za sebe, a ukoliko želite da vam šaljem obavještenje o najnovijim materijalima postavljenim na sajt, onda se možete pretplatiti putem obrazca ispod.

Posjetite me i na društvenim mrežama:

Još jednom, hvala vam na posjeti i neka vas prati samo ono najbolje.

Srdačan pozdrav iz Gračanice!Opt In Image
PRETPLATITE SE NA E-BILTEN...

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | Pinterest | LinkedIn