Nije teško raditi PRAVE STVARI, teško je ZNATI KOJE SU PRAVE STVARI!

Nije teško raditi PRAVE STVARI, teško je ZNATI KOJE SU PRAVE STVARI!

Uhvatili su nekog lava i bacili ga u koncentracioni logor gdje je, na svoje iznenađenje, našao druge lavove koji su tamo bili godinama, neki od njih cijeli život, jer su se tamo i okotili. Brzo je upoznao društvene aktivnosti lavljeg logora.

Bili su podijeljeni u grupe i skupine.

  • Jedna se grupa sastojala od onih koji su privatno vlasništvo htjeli pretvoriti u društveno;

Druga je bila poslovna skupina i zahtjevala privatizaciju svega u logoru i podjelu svega između sebe;

  • Jedna pak kulturna, čiji je cilj bio vjerno čuvati običaje, predaju i historiju onih vremena kad su lavovi bili slobodni;

Druge su skupine bile religiozne – sastajale su se uglavnom zato da pjevaju dirljive pjesme o budućoj džungli u kojoj neće biti ograde;

  • Neke su grupe privukle one koji su po naravi bili zanesenjaci i umjetnici;

Neke su bile revolucionarne – one bi se sastajale da planiraju pobunu protiv onih koji su ih uhvatili ili protiv drugih revolucionarnih skupina.

Povremeno bi izbila revolucija i tada bi jedna grupa uništila drugu, ili bi čuvari bili pobijeni, a zatim bi na njihovo mjesto došli drugi.

Kako je istraživao okolicu, pridošlica opazi lava koji je izgledao uvijek uronjen u svoje misli, samac koji nije pripadao nijednoj skupini i od svakog se držao po strani. 

Bilo je nešto neobično u tom lavu što je u drugima budilo divljenje i općenito neprijateljstvo, jer je njegova prisutnost budila strah i sumnju u samog sebe.

On reče pridošlici: “Nemoj pristupiti ni jednoj skupini. Te bijedne budale bave se svim i svačim, samo ne bitnim.”
“A šta je to?”, upita pridošlica.
“ISPITATI OD ČEGA JE NAPRAVLJENA OGRADA.”
  • Zen priča
Preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Preuzmite e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. 

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Opt In Image
PRETPLATITE SE NA E-BILTEN OVOG SAJTA...

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%.
  • Uvijek se možete odjaviti.

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

One comment

  • U kojoj god skupini da se nalazite, jako je pamtno da proucite kakvim ljudima ste okruzeni i koje su vam mogucnosti u tom okruzenju, pre nego da delate. Jako lep tekst.

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.