KORISTIMO LI NAŠ PUNI POTENCIJAL?

Svi smo rođeni kao šampioni, prilikom samog našeg začeća mi smo u trenutku stizanja u jajnu ćeliju naše majke kroz Robertsonovu membranu ili opnu iza sebe ostavili na stotine hiljada naših konkurenata koji su također imali isti cilj, a to je da stignu prvi i da oni danas postoje na ovom svijetu umjesto nas.

Međutim, u svoj toj gužvi, pobijedio je samo onaj najbolji, najjači, najmotivisaniji, onaj koji se najbolje snašao u svoj toj gužvi, a to ste upravo VI.

Dakle, rođeni smo kao šampioni.

Nažalost, kao što to prikazuje i ovaj video, poslije našeg rođenja i samim odrastanjem većina nas počinje da zloupotrebljava svoj potencijal sa kojim smo rođeni.

Dozvolimo sebi da poput ovog gospodina, zaposlimo se na nekom dosadnom radnom mjestu i potrošimo svoj život na ovako tužan način, pri tome koristeći 2% do 3% naše moždane mase.

VIDEO:

I tako naš šampion u nama nikada ne ostvari svoj puni potencijal sa kojim je rođen, zaboravljajući da je “naoružan” svim potrebnim alatima i da ima jedan od velikih blagoslova, kojeg nema ni jedno drugo živo biće na ovoj planeti, a to je MOGUĆNOST IZBORA. 

KORISTITE LI VAŠ PUNI POTENCIJAL? IZBOR JE VAŠ…


PRETPLATITE SE NA E-BILTEN

Preuzmite e-knjigu: VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Preuzmite e-knjigu: AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Posjetite BIBLIOTEKU (KNJIGE ZA VAŠ RAST I RAZVOJ)

Posjetite sajt: MREŽNI MARKETING – BIZNIS 21. VIJEKA

refik-hrvic Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

〉〉 Facebook
〉〉 Twitter
〉〉 Google+
〉〉 YouTube

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.