OVO JE POŠTENO

OVO JE POŠTENO DA URADITE PREMA VAŠIM PRETPLATNICIMA…

Ako pogledate bilo koju poruku, koju ste dobili od mene sa mog TW autorespondera, na kraju svake poruke možete pronaći ovakav ili sličan tekst:

Važna napomena: 

Ovo nije SPAM, Vi ste se sami prijavili na listu. Ako u nekom trenutku odlučite da se odjavite, to možete učiniti jednim klikom na tekst Instant Removal koji se nalazi na kraju svake moje poruke. Nakon Vaše odjave, gubite mogućnost dobijanja korisnih info materijala.

Vrlo je važno da i vi u svaku vašu TW poruku ubacite neku sličnu napomenu kako bi vaši pretplatnici znali kako se mogu odjaviti sa vaše liste.

Iako će na kraju svake vaše poruke TW svakako ubaciti link za odjavu, važno je i pošteno da im i vi napomenete i objasnite kako se mogu odjaviti.

Također, važan je i početak ove napomene u kojem piše da ovo nije SPAM, i da su se dobrovoljno prijavili na vašu e-mail listu i da se, isto tako, dobrovoljno mogu sa nje i odjaviti bez ikakvih dodatnih pitanja.

S obzirom da smo ljudska bića, naša se interesovanja vremenom mijenjaju, možda je nekog vašeg pretplatnika u jednom trenutku zanimalo to čime se vi bavite, ali je poslije toga pronašao nešto novo što ga više zanima i ne želi više da dobija vaše TW poruke.

Naravno, to može biti i bilo koji drugi razlog.

Zato je važna ova napomena, a time ste ujedno i zaštitili sebe i niko vas ne može optužiti da mu šaljete neželjenu poštu, odnosno SPAM.

Za svaku dodatnu pomoć, slobodno me kontaktirajte.

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Facebook
Twitter
Google+
YouTube