UVJERITE SE I SAMI DA OVO FUNKCIONIŠE + 25 PRETPLATNIKA ZA DVA DANA

Ako još ne koristite autoresponder za razvoj vašeg posla putem interneta, sada je pravi trenutak da počnete.

Pogledajte ovaj primjer kako autoresponder može da radi za vas, da komunicira sa vašim pretplatnicima i šalje vaše materijale, poslovne ponude na njihove imejlove, dok ste vi u tom trenutku na nekom drugom mjestu.

Možda se družite sa prijateljima, putujete negdje sa porodicom, odmarate, ali vaš autoresponder radi za vas 365 dana u godini. Radi cijelo vrijeme u vašu korist a ne traži platu, ne traži bolovanje, radi i vikendom, praznicima, ne umara se, ne troši se.

Na fotografiji ispod možete vidjeti da se na moju e-mail listu, u toku samo dva dana, upisalo 25 potpuno novih pretplatnika.

Za veći prikaz, kliknite na fotografiju.

Posjetioci su došli na moju stranicu, ja sam im ponudio da od mene preuzmu potpuno besplatno kratku e-knjigu koja govori o tome šta je to autoresponder. Oni su upisali svoje podatke u kontakt formu moga autorespondera, autoresponder im je poslao poruku u kojoj se nalazi link sa kojeg mogu preuzeti e-knjigu.

I to je tek početak.

Autoresponder će im i dalje, u narednom periodu, slati određene informativne materijale koji govore o autoresponderu, e-mail marketingu… Na ovaj način ja ostajem sa njima u kontaktu i gradim povjerenje. Vremenom će neki od njih postati moji poslovni partneri.

Ali ono što je najbolje u svemu tome jeste to što se sve ovo dešava potpuno automatizovano.

Da nemam autoresponder, svi ovi posjetioci bi za mene bili izgubljeni. Napustili bi moju stranicu i vjerovatno se više nikada ne bi ni vratili. Međutim, zahvaljujući autoresponderu, ja sam privukao njihovu pažnju, povezao se sa njima, pretvorio ih u moje pratioce i pretplatnike, a kasnije će neki od njih postati kupci mojih usluga i proizvoda.

Ako još ne koristite autoresponder, razmislite još jednom o tome koliko gubite. Veliki broj posjetilaca vašeg sajta ili bloga se više nikada neće vratiti tamo ukoliko ne ostanete sa njima u kontaktu i gradite povjerenje, odnosno, radite ono što rade najuspješniji stručnjaci današnjice.

Bilo kada, u nekom trenutku ćete i sami shvatiti (kao i ja) da ne možete ozbiljno graditi vaš online posao bez korištenja autorespondera.

UVJERITE SE I SAMI DA OVAJ PROGRAM FUNKCIONIŠE

Kažu da gram primjera vrijedi više nego tona uvjeravanja. Zato predlažem da se i sami uvjerite da ovaj program (autoresponder) funkcioniše.

Kako ćete se uvjeriti? Jednostavno…

Prijavite se na moju e-mail listu i preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE. Kada popunite navedena polja ispod, samo kliknite na dugme POŠALJI MI E-KNJIGU.

Ime:
E-mail:

Email Marketing by TrafficWave.net

I onda pratite šta će se desiti:

1. Autoresponder će vam u vrlo kratkom periodu poslati prvu poruku koja ima naslov: 

AUTORESPONDER – INFO / CONFIRM: Potvrdite Vasu prijavu

Otvorite poruku i kliknite na link koji se nalazi unutra kako biste potvrdili vašu prijavu na moju e-mail listu.

2. Odmah poslije toga, autoresponder će vam poslati drugu poruku sa linkom obećane e-knjige.

Naslov ove poruke je:

AUTORESPONDER – INFO / Preuzmite vas primjerak e-knjige

U narednom periodu, autoresponder će vam slati i ostale poruke u kojima će biti objašnjeno kako da iskoristite potencijal e-mail marketinga i autorespondera za izgradnju vašeg posla putem interneta, bez obzira koja vrsta posla je u pitanju.

Na ovaj način se možete lično uvjeriti da sve ovo funkcioniše.

Ono što je, također, odlično u svemu ovome, jeste i to što se vi možete odjaviti sa e-mail liste kada god poželite. Na kraju svake moje poruke nalazi se link na koji možete kliknuti i automatski ćete biti izbrisani sa e-mail liste.

Zbog toga ja ne moram brinuti o tome da li se nekome sviđaju moje poruke ili ne. Svaki pretplatnik se dobrovoljno upisao na moju e-mail listu, a također može i dobrovoljno da se ispiše sa nje.

Niko me ne može optužiti da mu šaljem neželjenu poštu. Pošteno za ne?

* * * * *

Dok vi razmišljate o tome da li da se upišete na moju e-mail listu ili ne, neki drugi posjetioci su se već upisali i već dobijaju od mene korisne informacije i materijale.

  • Zašto se ne biste i vi upisali?
  • Šta možete izgubiti?

Možete samo naučiti neke nove stvari koje već danas možete primjeniti u vašem poslovanju. Zato, ako se još niste upisali i preuzeli navedenu e-knjigu, predlažem da to sada uradite i uvjerite se da sve ovo zaista funkcioniše.

Sve ovo će i vaš autoresponder raditi za vas, kada ga počnete koristiti.

Opt In Image
Preuzmite BESPLATNO e-knjigu: AUTORESPONDER - ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

SAZNAJTE KAKO EMAIL MARKETING I AUTORESPONDER MOGU POMOĆI RAZVOJU VAŠEG POSLA.

 

Popunite navedena polja i kliknite na dugme POŠALJI MI E-KNJIGU:

Vaši podaci su sigurni 100%.
Odjaviti se možete u svakom trenutku.
No Spam.

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Facebook
Twitter
Google+
YouTube

Published by Refik Hrvić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *