HIPNOTERAPIJA ZA ISCJELJIVANJE NA SVIM NIVOIMA

Ova hipnoterapeutska seansa snimljena je kako bi na pozitivan način uticala na poboljšanje vašeg zdravlja u svim segmentima – tijela, uma i duha – sa relaksirajućim sugestijama za fokus na samoiscjeljenje i opšte zdravlje.

Tako što ćete iskoristiti fantastičnu moć vašeg podsvjesnog uma, vi ćete biti u mogućnosti da se fokusirate na resurse koji se nalaze duboko u vama, a ti resursi će vam pomoći da pojačate vašu prirodnu energiju zdravlja i unutrašnje sposobnosti za samoizliječenje.

Ovu seansu možete slušati koliko god želite puta i što češće kako bi ojačali vašu moć samoiscjeljenja. Seansa je pogodna za višestruko preslušavanje, i samo redovnim slušanjem možete postići maksimalni učinak koji ova seansa posjeduje.

Na kraju seanse imaćete opciju da se probudite ili da nastavite dalje u čvrst i iscjeljujući san.

Nemojte slušati ovu seansu dok upravljate motornim vozilom ili radnim mašinama!

Moć pozitivne promjene već postoji u vašem umu. Ukoliko prihvatite sugestije koje se nalaze u seansi, možete se potpuno opustiti sa saznanjem da ste vi upravo ti koji kontrolišu cijeli proces i da ga možete prekinuti u bilo kom trenutku.

Ovaj kanal koristi pozitivne sugestije, često kombinovane sa slikama koje umiruju, i pozadinskim relaksirajućim zvucima, kako bi se omogućilo najbolje stanje relaksacije, unutrašnja promjena, i uklanjanje negativnih blokova iz podsvijesti, kao i kreiranje samovođene iscjeljujuće terapije.

Uživajte i opustite se.

P.S. Molimo vas proslijedite link ili šerujte ovaj video sa osobama za koje smatrate da im je potrebno unutrašnje iscjeljenje i za koje mislite da mogu imati benefite od ove hipnoterapije.

Hvala vam.

Zvučni zapis hipnoterapije preuzmite sa OVOG LINKA.

PRETPLATITE SE NA E-BILTEN

Preuzmite e-knjigu: VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Preuzmite e-knjigu: AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

refik-hrvic Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

〉〉 Facebook
〉〉 Twitter
〉〉 Google+
〉〉 YouTube

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.