FORMULA ZA MANIFESTIRANJE

Ovo je vjerojatno naš najvažniji snimak ikada! Jednostavno stoga što ti u njemu donosimo kompletno, cjelovito, zaokruženo i neokaljano, JEDINO predavanje koje ti treba za sretan i uspješan život.

“Formula za manifestiranje” je upravo to – jednostavan postupak u samo tri (3) koraka koje treba pomno slijediti želiš li svoj život obogatiti srećom, veseljem, uspjehom i obiljem svake vrste.

Sve ostalo što smo snimili i objavili služi samo tome da povjeruješ kako je ovako što uopće moguće. Ali čim otkloniš sve vlastite otpore i blokade prema pukoj jednostavnosti procesa – ova formula po principu 1, 2 i 3 je sve što ti treba.

Kakva je to luda formula? Saznaj u našem novom, cjelovitom i, prema našem sudu, najvažnijem predavanju koje smo ikada snimili i objavili.

I nakon što ga proučiš i shvatiš – kreni sa primjenom ODMAH. Ne od ponedjeljka, ne od prvog u mjesecu već odmah i sada. Rezultati neće izostati. Jamčimo.

Za sva pitanja i komentare, naša grupa na Facebooku ti je otvorena i srdačno će dočekati sve nedoumice koje možda još prema ovom procesu gajiš. Želimo ti sretno oblikovanje najljepše realnosti koju možeš zamisliti!

FORMULA ZA MANIFESTIRANJE – Srđan Roje 1/2

FORMULA ZA MANIFESTIRANJE – Srđan Roje 2/2

Skriptu, koja ide uz ovo predavanje, preuzmi sa linka: www.manifestiranje.com/files/Formula.pdf

Izvor: www.manifestiranje.com Predavač: Srđan Roje, sergio@manifestiranje.com

refik-hrvic Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

〉〉 Facebook
〉〉 Twitter
〉〉 Google+
〉〉 YouTube

2 comments

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.