FILM – JOŠ NEŠTO ZA KRAJ

STIV DŽOBS – JOŠ NEŠTO ZA KRAJ

Film je dobio ime po Džobsovoj navici da na konferencijama i prezentacijama najnovije “Eplovo” čudo objavljuje tek na kraju, kada bi svi pomislili da je rekao sve što je namjeravao.

Ove objave, koje su najčešće značile novu tehnološku revoluciju, Džobs je uvijek počinjao frazom “Još nešto…” (One more thing…).

Godinu dana nakon što je otkrio da ima rak, i da “još nešto za kraj” nije daleko, Džobs je u intervjuu, nikada objavljenom prije nego što je postao dio ovog filma, sumirao svoju filozofiju, pa i karijeru, u samo nekoliko rečenica:

“Kada odrastate, uglavnom vam govore da je svijet takav kakav jeste i da treba da živite unutar njega. Ne idite previše glavom kroz zid, pokušajte da vodite lijep porodični život, zabavljajte se, uštedite malo novca… Taj je život veoma ograničen. Život može da bude mnogo širi kada otkrijete jednu jednostavnu činjenicu – sve oko vas, sve što se životom zove, smislili su ljudi koji nisu nimalo pametniji od vas.”

Izvor: YouTube kanal – Немања Мирковић

Preuzmite e-knjigu AUTORESPONDER – ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE

Ako želite da saznate kako ovaj alat može unaprijediti vaš posao, predlažem da preuzmete e-knjigu AUTORESPONDER JE ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE.

Preuzmite e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS

Ukoliko tražite priliku da dodatno zaradite i dopunite vaš kućni budžet, predlažem da preuzmete e-knjigu VODIČ KROZ SCNET BIZNIS i informišete se o ovoj poslovnoj prilici. 

Povežimo se i putem društvenih mreža:

Pretplatite se na moj YouTube kanal.

Opt In Image
PRETPLATITE SE NA E-BILTEN...

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete bez ikakvih dodatnih pitanja
  • Ne spamujem

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.