E-KNJIGA: NADMUDRIVANJE VRAGA – NAPOLEON HIL

PREDGOVOR

Dr. Napoleon Hill je vjerovatno najpoznatiji pisac djela s područja samopomoći, mislilac, prizivatelj i autor bestselera svih vremena.

Molimo da se odmah usredotočite na sam intervju s vragom. Tako ćete u svome životu osjetiti tko vrag uistinu jest te kako utiče na devedeset i osam posto živih bića, kako sam tvrdi.

Nadmudrivanje-vraga-Napoleon-Hill

Hill, kao poticatelj na razmišljanje, brzo započinje put ove knjige vodeći nas kroz svoj život te kroz ono što je za njega bilo važno i što mu je promijenilo život. Naučio je najvažnija i najkorisnija načela uspjeha koja trenutno mogu pomoći, ali ih nije znao koristiti ni lako primjenjivati.

Pretpostavljamo da to i danas vrijedi za mnoge ljude. Lako je izgovarati riječi te katkad čak samo misliti. Ali, potrebna je duboka i trajna odluka da bi se doista svakodnevno i na sve načine živjelo u skladu s tim načelima.

Sharon Lechter rasvjetljuje što Hillove riječi znače kad se prevedu u današnje dolare, razmišljanje i shvatanje. Cilj dr. Hilla bio je jasno iznijeti filozofiju i praksu individualnog postignuća koje će pobuditi trajnu sreću.

Njegov unutarnji znalac vodio ga je prema otkrivanju duge njegovog vlastitog života. Vi ste sada na kušnji u najtežim mogućim vremenima, kao što je i Hill bio tokom Depresije.

Osjećao se i postupao deprimirano i očajno te je i postao takav, a taj je stav bio poguban za njegovo biće, baš kao što je poguban i za vas te za vašu dobrobit.

Čitanje ove nadahnjujuće knjige može vam pomoći trgnuti se iz
letargije i negativnog načina razmišljanja te vas povesti novim, veličanstvenijim putem u svjetliju, bolju i vama zadovoljavajuću budućnost.

I vi ste, kao i Hill, ovdje kako biste ovladali svojim strahovima i kako im ne biste dopustili da vladaju vama, kako biste živjeli strastveno i sa svrhom, kako biste odlučili što želite biti, činiti i imati te kako biste naučili to postići.

Kad ponovno otkrijete divna i čudesna otkrića dr. Hilla, znat ćete i vjerovati da možete postići isto ili ih nadmašiti ako to želite, zato što ste neograničeni.

Hill tačno kaže: “Vaša jedina ograničenja su samonametnuta.”

Ova knjiga pomoći će vam održavati svjesnost da svoje proboje možete postići primjenjujući sve što je on naučio intervjuirajući pet stotina najuspješnijih ljudi. 

Otkrit ćete je li vrag, kojega intervjuira, stvaran ili zamišljen, kao i vrag s kojim se vi možda borite u svojem životu i iskustvu.

– Mark Victor Hansen

MARK VICTOR HANSEN je koautor serije bestselera Melem za dušu, koji su dospjeli na prvo mjesto ljestvice New York Tiinesa te koautor knjiga Cracking the Milionaire Code, One Minute Millionaire i Cash in a Flash.

PREUZMITE KNJIGU SA LINKA ILI JE ČITAJTE ONLINE: NADMUDRIVANJE VRAGA – NAPOLEON HIL

One thought on “E-KNJIGA: NADMUDRIVANJE VRAGA – NAPOLEON HIL”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *