KAKO RADI AUTORESPONDER?

KAKO RADI AUTORESPONDER?

Odmah vam mogu reći:

TOTALNO JE JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU.

Autoresponder radi tako što vlasnik ovog programa na svoju internet stranicu ili blog postavi kontakt obrazac (čiji se standardni HTML kod ili JavaScript kod nalazi u autoresponderu).

U ovaj obrazac posjetioci sajta mogu upisati svoje ime i e-mail adresu.

Nakon što posjetilac upiše svoje podatke u kontakt obrazac, autoresponder odmah, ili poslije nekoliko minuta, šalje upisanom posjetiocu određeni (unaprijed pripremljeni) e-mail u kojem se može nalaziti nekakav poklon u obliku elektronske knjige ili nekog korisnog programa.

Pored ovog prvog e-maila, posjetilac koji se upisao na listu, od vas će dobijati u narednom periodu i ostale e-mailove koje ste prethodno ubacili u vaš autoresponder.

U ostalim e-mail porukama vi GRADITE POVJERENJE IZMEĐU VAS I ČLANOVA VAŠE LISTE:

  • tako što im šaljete informacije koje će im biti od koristi,
  • tako što ih upoznajete sa vama i vašim radom,
  • tako što ih upoznajete sa vašim proizvodima (ukoliko ih prodajete),
  • tako što im šaljete određene poslovne ponude.

Imate opciju da podesite vaš autoresponder da šalje e-mailove recimo svakog 3., 5., ili 10. dana, to je lično vaš izbor. Vi određujete raspored slanja vaših e-mailova.

Ovo je fantastična stvar pomoću koje ste zaštićeni što znači da vas niko ne može optužiti za SPAM (neželjena pošta), jer se osoba kojoj se obraćate sama prijavila kod vas.

I, ono što je jako važno, svaka upisana osoba može se odjaviti sa vaše liste u svakom trenutku, jer na kraju svake e-mail poruke se nalazi link za odjavu.

Jedan od najboljih a u isto vrijeme i najjednostavnijih autorespondera je TrafficWave.

Preporučljiv kako za početnike tako i za vrhunske profesionalce. Ovo je program koji odrađuje veliki dio posla koji bi vi morali ručno odraditi. O ovom autoresponderu će biti najviše riječi na ovom sajtu.

Opt In Image
Preuzmite besplatno e-knjigu: AUTORESPONDER - ALAT KOJI RADI ZA VAS I DOK SPAVATE
NAUČITE KAKO E-MAIL MARKETING MOŽE POMOĆI RASTU I RAZVOJU VAŠEG BIZNISA

Saznajte kako kompanije širom svijeta koriste snagu e-mail marketinga i kako i Vi možete početi potpuno besplatno već danas koristeći autoresponder.

Popunite navedena polja i kliknite na dugme - POŠALJI MI E-KNJIGU:

  • Vaši podaci su 100% sigurni.
  • Sa e-mail liste se možete odjaviti u svakom trenutku.