E-KNJIGA: UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE TW AUTORESPONDERA

TW-UPUTSTVO

Kako bih mogao što više pomoći svima onima koji odluče da počnu koristitiautoresponder Traffic Wave u svome internet poslovanju, kreirao sam elektronsku knjigu u kojoj sam objasnio 4 osnovna i najvažnija koraka za korištenje TW autorespondera.

Svi vi koji se registrujete u TW putem OVOG LINKA dobićete besplatan pristup e-knjizi. Tako da ćete, pored svih ostalih uputa i objašnjenja, imati na raspolaganju i e-knjigu koju ćete moći proslijediti i svim svojim članovima.

Na ovaj način ćete uštedjeti dosta vremena (a vrijeme je novac) jer ćete dobiti gotovo uputstvo koje onda možete jednostavno proslijediti i svima onima koji se registruju u TW autoresponder putem vaše preporuke.

E-knjiga sadrži 4 poglavlja:

  • 1. Šta je i kako se kreira reklamna kampanja u TW autoresponderu;
  • 2. Šta su i kako se kreiraju reklamne poruke;
  • 3. Šta je i kako se kreira kontakt forma i kako se postavlja na stranicu ili blog;
  • 4. Šta su i kako se kreiraju nove i koriste postojeće stranice u TW-u koje služe za izgradnju e-mail liste;

Ovo su ujedno i četiri osnovne lekcije koje treba da naučite kada je u pitanju korištenje Traffic Wave autorespondera. Jednom kada prođete sve korake (koji su objašnjeni u ovom uputstvu) shvatit ćete da je ovo šablonski posao.

Kada naučite kako se kreira jedna reklamna kampanja, automatski ste naučili i kako da kreirate i svaku sljedeću, jer je postupak uvijek isti. Isto se odnosi i na reklamne poruke ili leterse, jer kada naučite kako da kreirate jedan, automatski ste naučili kako da kreirate i sve naredne. 

Ovo uputstvo je kreirano prema najnovijoj verziji TW autorespondera. Ukoliko vremenom dođe do nekih izmjena, ja ću te izmjene unositi u ovo uputstvo kako ne bi došlo do pojave zastarjelih informacija.

ISKRENA PRIJATELJSKA NAPOMENA:

Nemojte zaboraviti da vam Traffic Wave omogućava da imate neograničen broj reklamnih kampanja, reklamnih poruka i neograničen broj pretplatnika i to uvijek po istoj cijeni.

Bez obzira da li upravljate jednom ili stotinama reklamnih kampanja, cijena uvijek ostaje ista – 17.95 dolara mjesečno što je približno 30,00 KM/15,00 eura mjesečno, odnosno vaš TW autoresponder možete imati po cijeni od približno 1,00 KM/0,5 eura dnevno.

Što znači da po cijeni jedne obične produžene kahve/kafe/kave dnevno svako sebi može priuštiti ovaj alat. Trenutno u BiH jedna kutija najjeftinijih cigareta košta otprilike 1,60 eura.

Tako da jedan pušač, samo ako smanji potrošnju cigareta za jednu trećinu mjesečno, može taj novac pametno iskoristiti i priuštiti sebi više zdravlja a u isto vrijeme i ovaj fantastičan alat.

Isto tako jedan “ovisnik” o kofeinu, može uštedjeti novac za TW autoresponder tako što će piti jednu kahvu/kafu/kavu manje dnevno.

Zato, unaprijedite vaše online poslovanje sa Traffic Wave autoresponderom još danas. Naučite kako da ovaj izuzetan alat radi u vašu korist 365 dana u godini.

Registrujte se u TW putem ovog linka

Poslije vaše registracije ja ću vam poslati link sa kojeg možete preuzeti e-knjigu UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE TRAFFIC WAVE AUTORESPONDERA.

Naravno, ovo nije sve. Ja ću vam slati i ostale upute i materijale kako biste na što bolji način iskoristili mogućnosti TW autorespondera.

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić

Facebook
Twitter
Google+
YouTube