ALATI PRODAJE – DRAGIŠA RISTOVSKI

Dragiša Ristovski, direktor i osnivač D.R. Gilbert Centra

Dragiša Ristovski posjeduje više od 20 godina praktičnog poslovnog iskustva na različitim pozicijama od komercijaliste na terenu do direktora. Kao trener poslovnih vještina počeo je da radi prije 15 godina, a danas su oblasti njegove ekspertize direktna prodaja, pregovaranje, motivacija zaposlenih i liderstvo.

Autor je bestselera „Gube samo oni koji ne igraju i „Arena prodaje“ objavljene pod pseudonimom D.R. Gilbert. A kasnije su uslijedile knjige: „Dobijaju svi oni koji igraju“, „Lider je u vama“, „Prodajni ring“, Mapa uspjeha“, „Vještina uticaja“, „Kako unaprijediti svoje pregovaračke vještine“, „Kako postati efikasan menadžer prodaje” i “101 tehnika uticaja”.

U poslovnim krugovima je poznat kao energičan predavač, koji na svojim seminarima i treninzima pozitivnom energijom konstantno drži pažnju i motiviše slušaoce. Osnivač je i direktor D.R. Gilbert centar group-a d.o.o. i D.R. Gilbert consultinga kao i suvlasnik u još dvije firme.

Radi kao stalni konsultant unaprijeđenja prodaje za više renomiranih kompanija i predsjednik je „Udruženja Profesionalnih Prodavaca Srbije“.

  • Početkom 2012. Dragiša Ristovski je osnovao „Akademiju komercijalne komunikacije“ koja je zvanično otpočela sa radom 2. juna kada je upisana prva generacija polaznika.
  • 2014 godine osnovao je “Akademiju menadžerskih vještina”.

Pored Akademija kreator još 9 autorskih programa edukacije poslovnih vještina, kao i pokretač regionalne Konferencije prodajnih strategija. Jedan je od osnivača Lyceum sistema koji je kreirao inovativnu softversku aplikaciju koja sadrži jedinstven sistem mjerenja kompetencija zaposlenih u prodaji i prodajnom menadžmentu.

Svoju trenersku edukaciju je sticao na brojnim seminaraima i treninzima, a značajno upotpunio nezamjenljivim praktičnim iskustvom. U toku svoje karijere Dragiša Ristovski je održao više od 3.000 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama Ex Yugoslavije na kojima je učestvovalo više od 50.000 polaznika.

Do sada su na njegovim seminarima prisustvovali predstavnici iz više od 1.400 kompanija među kojima su: Banca intesa, ProCredit banka, Bosch, NIS, Gasprom Nef, Komercijalna banka, Alpha banka, Piraeus Bank, Coca-Cola Hellenic, Fijat Srbija, Uniqa osiguranje, Hemofarm, DDOR Novi Sad, Jat Airways, Neoplanta, Galenika, Metalac, Generali osiguranje Srbija, Peštan, HE Đerdap, Bambi-Banat, Foodland, Galerija podova, Tarkett Group, BASF, AMSS osiguranje, Erste banka, Office shoes, NLB banka (BiH), Subotička mljekara…

2011. godine je započeo saradnju sa Mokrogorskom školom menadžmenta gdje drži obuke u oblasti prodajnih vještina.

U novembru 2008. godine u organizaciji kompanije Hemel imao je prilike da održi predavanje na kome je gostovao jedan od najvećih svjetskih autoriteta iz oblasti marketinga i prodaje. J. Conrad Levinson.

Objavio je više od 200 tekstova u poslovnim i uže stručnim časopisima sa aktuelnim poslovnim temama. A za svoj rad i dostignuća je dobio i nekoliko zvaničnih priznanja.

VIDEO: ALATI PRODAJE, Dragiša Ristovski

Izvor: YT kanal Irfan Fijuljanin

Opt In Image
PRETPLATITE SE NA E-BILTEN...

...i primajte direktno u vaš sandučić elektronske pošte korisne, pozitivne, edukativne, motivacione materijale koji mogu obogatiti vaš lični i profesionalni život.

  • Vaši podaci su sigurni 100%
  • Odjaviti se možete u svakom trenutku
  • No Spam

Srdačan pozdrav,
Refik Hrvić


Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | Pinterest | LinkedIn

Ostavite vaš komentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.